kollaasi

kollaasi

torstai 18. joulukuuta 2014

Jouluinen postaus blogihiljaisuuden jälkeen

No näinhän tässä on käynyt, että blogimerkintöjä ei tälle syksylle ole oikein päässyt kertymään. Kiireinen elämäntilanne on aiheuttanut pienen blogitauon. Mietin jo lopettamistakin, kun aikaa ei tunnu olevan. Mutta kun kuitenkin maisteriopintoja varten täytyy kerätä portfolio, niin samahan se on vaikka tännekin sitten laittaa kuvia :)

Jouluksi on ollut vireillä kaikenlaista. Gradu on saanut jäädä jäähylle pariksi viikkoa, ehkä se sitten avautuu joulun jälkeen uusin silmin tai joitain.. toivotaan ;) Vähän hirvittää taas tuo kevät, että mitä tulikaan valittua vielä gradun rinnalle. Mutta näillä mennään. Nyt nautitaan joulusta! Tässä muutama kuva puuhasteluista joulukuun ajalta..

Joulumänty


Kuplasukkatehdas, mukana myös yksi aplu

Trikookankaan maalaaminen


Kankaan painanta ja konekirjonta 
Porojen sabluuna kopioitu suoraan Pinterestistä ja muokattu vähän mieleiseksi. Näin tällä kertaa.
Hui miten karmean näköisiä vuoden pimeimpään aikaan yöllä otetut kännykkäkuvat voivat olla!



Hupparin kaavoitus (Joka tyypin kaavaikirja + vanha paita)miehelle. Y


Pakettiin lähtee myös tämä autokaveri/niskatyyny, jonka toinen puoli itse maalattua (edellä) joustocollegea ja toinen puoli Ikasyrin vinoraitaa.

Päiväkotiryhmille lähti nämä pussukat. Sisältönään mustavalkoista eläinkuviokangasta ja kangastusseja. Pääsevät muksut värityshommiin.

Tällaista tällä kertaa. Jouluun on kuusi yötä, tässähän ehtii vielä vaikka mitä..

Ja jos mulla ois rikas joulupukki, niin se toisi mulle paremman kameran niin, että blogikuvaus myös pimeään vuodenaikaan innostaisi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti